Opettajat

Jaana Åhl

jaanaJaana on Studio Shamsinan omistaja ja toimii salivastaavana, tuottajana, itämaisen tanssin opettajana ja koreografina.

Koko egyptiläisten tanssien kirjo kuuluu Jaanan opetusohjelmaan. Uudempana opetuslajina intialaisten elokuvien inspiroima bollywood-tanssi. Jaanan tanssilliset juuret löytyvät naisvoimistelusta, baletista, jazz- ja nykytanssista, mikä näkyykin perustanssillisuuden korostamisena opetuksessa. Jaana haluaa antaa monipuolisen tanssillisen osaamisensa ja kokemuksensa oppilailleen.

Jaana on opiskellut itämaista tanssia alan johtavien ulko- ja kotimaisten opettajien johdolla vuodesta 1989. Bollywood-opinnot alkoivat vuonna 2005 Shama Dikshitin johdolla. Syventäviä tietoja hän on hankkinut tanssipedagogian erikoistumis- ja liikuntalääketieteen perusopinnoillaan. Jaanan omistautuminen ja rakkaus tanssiin ovat nostaneet hänet alan huippuesiintyjien ja opettajien joukkoon.

 

Riitta Hintikka

riittaRiitta opettaa itämaista tanssia Studio Shamsinassa. Riitta on opettajana innostava ja kannustava, täsmällisen tanssitekniikan opetuksen lisäksi yhtä tärkeänä hän kokee tanssin ilon ja riemun välittämisen oppilailleen.

Riitan tunneilla on tavoitteena jättää arki pihalle, nauttia tanssista ja
musiikista sekä löytää uusia ulottuvuuksia itsestä, huumorilla höystettynä
tietenkin.

Riitta on aloittanut itämaisen tanssin harrastuksen aikuisiällä 1990-luvun puolivälissä. Kymmenen vuotta sitten hän aloitti päämäärä tietoisen tanssinopiskelun lukuisten suomalaisten ja ulkomaalaisten tanssinopettajien kursseilla. Riitta jatkaa opintojaan edelleen nöyränä ja avoimin mielin. Riitta on esiintynyt monissa eri tanssiryhmissä ja produktioissa Suomessa ja ulkomailla.

 

Käy tykkäämässä Studio Shamsinaa somekanavilla:

https://www.youtube.com/channel/UC01hBlXWc96nZbiRzaYRUjw

https://www.facebook.com/StudioShamsina/

https://www.instagram.com/studioshamsina/

https://www.linkedin.com/in/jaanaahl/

 

 

 

Jaana Åhl
Tanssija
Latest posts by Jaana Åhl (see all)