Studio Shamsina Putouksessa

Studio Shamsinan tanssijat olivat syksyllä 2015 Putouksen suorassa lähetyksessä tanssittamassa Irma Rönkköä (Jenni Kokander).

Kuvausryhmä kävi suoraa esitystä edeltävällä viikolla Shamsinassa kuvaamassa Irman tanssitreenejä. Ja Jennihän on mahtava ammattilainen ja myös ilmiömäinen tanssija, joten siinä ei kauan mennyt kun olimme saaneet homman purkkiin.

Oli mielenkiintoista nähdä sisältäpäin tv-ohjelman tekoa. Ainoa harmi tanssijoilla oli, että emme saaneet kertoa kenellekään etukäteen esiintymisestämme. Suun kiinni pitäminen oli aika kuumottavaa, ainakin minulle – hölösuu kun olen.

Tanssijat valikoituivat mukaan Studio Shamsinan koreografia-ryhmistä lähinnä sen mukaan kenellä oli mahdollista tulla esitykseen ja treeneihin viikon varoitusajalla. Normaalisti tiedämme ryhmä-keikoista ajoissa ja treeniaika on pitempi. Soolokeikolla tämän kaltaiset lyhyet varoitusajat ovat tavallisia joten yleensä ”joudun” menemään niihin itse. Joten vielä kerran kiitokset tanssijoille!

Nyt on jo monta keikkaa tiedossa syksyksi. Jos nautit esiintymisestä, niin tiedoksi, että itämaisen tanssin ja bollywood-tanssin koreografiaryhmissä valmistelemme tansseja joita esitetään sitten Studio Shamsinan omissa esityksissä ja moninaisilla keikoilla.

T: Jaana Å.

 

 

 

 

Jaana Åhl
Tanssija
Latest posts by Jaana Åhl (see all)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *